Ilmoittautuminen

Alustat ja apit haltuun


Aika: 29.8.2018 8:30-12:00

Paikka: Team Finland -talo (Porkkalankatu 1, 00180 Helsinki)


Alustat ja apit kasvavat datasta. Mikä olisikaan parempi datan tuottaja ja alustojen katalysaattori kuin julkinen sektori?

Julkisen sektorin on opittava hyödyntämään ja ylläpitämään alustoja sekä ryhdyttävä alustojen rakentajaksi. Kysynnällään julkiset toimijat voivat myös vahvistaa alustojen kehittymistä Suomessa. Alustojen ja apien rakentaminen ja integroiminen julkisiin palveluihin ensimmäisten joukossa vaatii näkemystä ja osaamista.

Business Finlandin AI-ohjelma ja Innovatiiviset julkiset hankinnat -teema sekä KEINO auttavat hankintayksiköitä kurkistamaan alustojen konepellin alle ja löytämään työkaluja alustojen hankintaan. Tässä julkisille edelläkävijöille suunnatussa tilaisuudessa saadaan markkinatietoa, jaetaan kokemuksia ja kasvatetaan osaamista muiden julkisten toimijoiden kanssa.

Tilaisuuden tavoitteena on
• kuulla alustoja toteuttaneiden toimijoiden kokemuksia
• oivaltaa miten alustoja ja apeja rakennetaan
• tuoda keskusteluun omia tarpeita ja haasteita alustojen rakentamisessa (esittelypuheenvuorot)
• oppia miten innovatiivisten julkisten hankintojen rahoitusinstrumenttia voi hyödyntää alustojen hankinnassa
• saada tietoa KEINOsta (Kestävien ja innovatiivisten julkisten hankintojen verkostomainen osaamiskeskus) ja miten se voi tukea edelläkävijähankintojen tekijöitä

Tilaisuus on tarkoitettu julkisille toimijoille ja järjestetään Business Finlandin tiloissa Ruoholahdessa (Porkkalankatu 1/Team Finland -talo)


Näytä tapahtumaan ilmoittautuneet
 

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt, otathan yhteyttä:
businessfinlandevents@mestudio.fi.