Ilmoittautuminen

BEAM -ohjelman avausseminaari


Aika: Tiistai 28.4.2015, klo 8:30-16:30

Paikka: Crowne Plaza -hotelli (Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki)


Tule mukaan Tekesin ja ulkoasiainministeriön yhteisen BEAM – Business with Impact - ohjelman aloitusseminaariin kehittämään innovaatioita kehitysmaihin!

Seminaarissa kuulemme suomalaisten yritysten kokemuksista kehitysmaiden markkinoilta, tutustumme rahoitusmahdollisuuksiin ja innovoimme työpajoissa uusia kehitysprojekteja.

Tilaisuus on tarkoitettu suomalaisille yrityksille sekä muille tahoille, jotka ovat kiinnostuneita sellaisten innovaatioiden kehittämisestä, pilotoinnista ja demonstraatioista, jotka hyödyttävät sekä kehitysmaiden köyhien ihmisten hyvinvointia että tuovat kansainvälistä liiketoimintaa suomalaisille yrityksille

BEAM -ohjelman tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä ja muita toimijoita kehittämään kilpailukykyisiä ja kestäviä innovaatioita niin Suomeen kuin kehittyvien ja kehitysmaiden markkinoille. Ohjelma auttaa suomalaisia yrityksiä ja muita toimijoita ratkaisemaan innovaatioiden avulla maailman kehityshaasteita ja tekemään siitä menestyksekästä ja kestävää liiketoimintaa.

Lisätietoja BEAM-ohjelmasta löydät ohjelman sivulta.


https://tapahtumat.tekes.fi/uploads/4c27c638/Tekes_logo_sininen_pieni_sivuille-3307.png https://tapahtumat.tekes.fi/uploads/4c27c638/UM_logo-9348.png
https://tapahtumat.tekes.fi/uploads/4c27c638/TeamFinland-6625.png
 

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt, otathan yhteyttä:
businessfinlandevents@mestudio.fi.