Diabetes-RIIHI


Aika: 23.9.2016 klo 12:00-16:00

Paikka: Tampere-talo, Sonaatti 1 (Yliopistonkatu 55, 33101 Tampere)


Yhdessä kohti hyvinvointia ja terveyttä – onko sinulla ideoita, miten parhaiten autetaan diabetes-potilasta ja hänen läheisiään? Tule Diabetes-työpajaan kehittämään ideoista tuotteita ja palveluja!

Oletko kiinnostunut tekemään yhteistyötä ja vaikuttamaan Suomen terveys- ja hyvinvointialan viennin kasvuun? Onko sinulla räjähtäviä visioita diabetes-potilaiden hoitoon ja taudin ennaltaehkäisyyn? Oletko valmis työskentelemään visioiden toteuttamiseksi?

RIIHI-toimijat, Tekes, STM, Sitra ja Raha-automaattiyhdistys, yhdessä kutsuvat sinut  työpajaan, jonka tavoitteena on tuottaa uusia innovatiivisia ratkaisuja diabeteksen ja sen lisätautien ennaltaehkäisyyn  ja hoitoon. Keskiössä on yksilö, joka osaa odottaa sujuvia ja ketteriä palveluja. Ratkaisuja on tarkoitus etsiä yhdessä kaikkien sidosryhmien kanssa: terveydenhuollon ammattilaisten, järjestöjen, potilaiden, alan yritysten ja rahoittajien kanssa. Tarkoitus on myös tunnistaa keinoja, joilla digitaalisuuden luomat mahdollisuudet voidaan toteuttaa käytännössä nopeasti ja tehokkaasti: millainen luotettavan sovelluksen tulisi olla ja mitä tulisi huomioida sen kehittämisessä?

Tilaisuus järjestetään diabetes-messujen yhteydessä Tampereella 23.9.2016 ja se on avoin henkilöille, jotka ovat valmiita panostamaan ideoiden jatkokehitykseen myös tämän työpajan jälkeen. Työpajassa syntyviä aihioita voidaan jatkojalostaa rahoitushakemuksiksi RIIHI-toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan 22.9. mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 50 henkilöä. Jos ilmoittautumisia tulee enemmän, osallistujat valitaan siten, että työpajaan pystytään muodostamaan sen tavoitteita parhaiten palvelevia ryhmiä.

Tule mukaan tekemään diabeteksen ennaltaehkäisyn ja hoidon huomista!

Tervetuloa!

       https://tapahtumat.tekes.fi/uploads/bea59924/logorivi_riihi-9081.JPG 

 
12:00 Tilaisuuden avaus
Auli Pere, Tekes
12:05 Rahoittajien esittäytymiset:
Sitra, RAY, STM, Tekes
12:10 Virittäytyminen päivän tunnelmaan ja osallistujien esittäytymiset
12:30 Orientoituminen ryhmätöihin
12:40 Ryhmätyöt: ideoista toteutukseen
13:45 Tauko
14:00 Ryhmätyöt jatkuvat: toteutussuunnitelman ja pitch:n laatiminen
15:00 Pitchaukset a 5 min + rahoittajien palautteet. Keskustelu.
15:45 Mitä seuraavaksi? Tilaisuuden lopetus ja mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin rahoittajien kanssa.
16:00 Hyvää viikonloppua!