Ilmoittautuminen

Pääset EUTI:n sivuille tästä

Tästä se lähtee! - Tietoa Horisontti 2020 -rahoituksesta


Aika: 27.11.2013, klo 8:30-16:40

Paikka: Dipoli (Otakaari 24, 02150 Espoo)


Infotilaisuus perehdyttää EU:n uuden Horisontti 2020 -ohjelman ensimmäisten hakujen sisältöihin ja erityispiirteisiin, jotka hakemuksissa on otettava huomioon. Kokeneet arvioijat ovat mukana kertomassa arvioinnista ja jakamassa kokemuksiaan hakemusten yleisimmistä puutteista. Iltapäivän rinnakkaisissa ryhmissä kansalliset NCP-yhteyshenkilöt sekä komission asiantuntijat esittelevät tarkemmin Horisontti 2020 -kokonaisuudet ja avautuvat haut.  Mukana myös osaava kansainvälinen kouluttaja opastamassa hakemusten vaikuttavuus-osion kirjoittamiseen.

Muutama iltapäivän esitys on englanninkielinen, ja ne on kirjoitettu ohjelmaan englanniksi.

Olemme varanneet iltapäivän esitysten väliin kymmenen minuutin tauot, jotta ehdit tarvittaessa vaihtaa salia kiinnostuksesi mukaan.

Tilaisuus videoidaan. Voit seurata sitä omalta koneeltasi joko suorana lähetyksenä tai jälkikäteen.
Webcasting-seurantaan ei tarvitse ilmoittautua.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. EUTI varaa oikeuden rajoittaa tarvittaessa organisaatiokohtaista osallistujamäärää.

Tilaisuus on täynnä mutta voit seurata sitä livenä webcastin välityksellä. Linkin webcastiin löydät tältä sivulta noin viikkoa ennen tilaisuutta. Mikäli ilmoittautumistilanteessa ilmenee muutoksia, tiedotamme niistä tällä sivulla.

 

https://tapahtumat.tekes.fi/uploads/d3957279/EU_tutkimus_ja_innov1CCDB3-3641.png

 

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt, otathan yhteyttä:
businessfinlandevents@mestudio.fi.