Tulevaisuuden kuluttajamarkkinat - miten hyödyntää tunnetta ja motivaatiota liiketoiminnan kehityksessä


Aika: 21.11.2014, klo 8:30-12:30

Paikka: Kulttuuritehdas Korjaamo (Töölönkatu 51, 00250 Helsinki, Finland)


What makes us buy and why? Muun muassa tähän kysymykseen saat vastauksen Tekesin tarjoamassa aamiaistilaisuudessa perjantaina 21.11. klo 8.30-12 Kulttuuritehdas Korjaamon Vintti-tilassa.  

Olet tervetullut kuulemaan ja keskustelemaan miten löydät omista asiakkaistasi uusia ulottuvuuksia ja kuinka pystyt hyödyntämään tunnetta ja motivaatiota liiketoiminnan kehityksessä. Tilaisuuden keynote-puhujan, kirjailija ja innovaattori Soren Kaplanin, tyyppijako antaa myös työkaluja joilla oivallat uusia asioita asiakkaistasi!

Tilaisuuden aihe perustuu Kaplanin tekemään Piilaakson tulevaisuuden kuluttajamarkkinoihin perustuvaan raporttiin. Raportin löydät täältä. Tilaisuudessa perehdytään myös Venäjän näkökulmaan ja kuullaan suomalaisten huippuyritysten kommenttipuheenvuoroja.  Päivän päätteeksi sinulla on mahdollisuus testata oma ideasi ja päästä mukaan Stella Polariksen vuorovaikutteiseen ja hauskaan kuluttajaroolipeliin!

Merkitse päivämäärä kalenteriisi ja tule kuulemaan mielenkiintoisia puhujia sekä verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa! Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja ne on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille. Tilaisuuden puheenvuorot ovat englanniksi, Stella Polariksen työpaja suomeksi.  

Future Watch -sessiot ovat osa Tekesin koordinoimaa Team Finland Future Watch -palvelua, joka tarjoaa yrityksille hyödyllistä tietoa liiketoimintaympäristön ja yhteiskunnan muutoksista parin vuoden aikajänteellä.


Soren Kaplan is the author of the award‐winning bestseller, Leapfrogging. He is founder of InnovationPoint, a recognized speaker on innovation, and consults to Cisco, Colgate, Disney, NBC Universal, Medtronic, Red Bull, and others. He led the innovation group at HP in Silicon Valley and teaches in the Imagineering Academy at NHTV Breda University in The Netherlands and the executive education program at Copenhagen Business School. To learn more about Soren, visit www.leapfrogging.com
 
8:30 Aamukahvi
8:45 Tervetulosanat
Head of Office Tiina Tanninen-Ahonen, Tekes Silicon Valley

Keynote: What makes us buy and why  - consumer roles and motivations
Managing Principal Soren Kaplan, Innovation Point

Russian Human Insight
Head of Tekes Russia Virpi Herranen  

Yrityspuheenvuorot: Työpaja: Stella Polaris vuorovaikutteinen kuluttajaroolipeli (kieli suomi)

Tauko
 
Keynote: New ways to engage the 21st century consumer
Managing Principal Soren Kaplan, Innovation Point

Discussion
12:15    
Closing remarks
Ohjelmapäällikkö Minna Suutari

Tilaisuus päättyy 12.30 mennessä, jonka jälkeen on mahdollisuus nauttia omakustanteinen lounas Korjaamolla.