Teemaklinikka - Miten kehityn kasvuyrittäjänä?


Aika: 27.9.2017 klo 8:30-15:00

Paikka: SparkUp (Tykistökatu 4 b, 20520 Turku)


Tekesin järjestämä teemaklinikka tarjoaa valmennusta yrittäjille, joiden tavoitteena on saada yrityksensä kasvu-uralle. Päivän aikana pohditaan kasvuyrittäjän tarvitsemia ominaisuuksia ja valmentautumista muuttuviin tilanteisiin, toimintaan vaikuttavia motivaatiotekijöitä sekä vuorovaikutustaitoja. Ohjelmassa huomioidaan osallistujien tarpeita ja annetaan konkreettisia työkaluja itsensä kehittämiseen.

Valmentajana toimii Anne Talvitie Kouluttamo Ky:stä, jolla on vahva kokemus liiketoiminnan vaatimuksista yrittäjälle. Anne on tuotekehittäjä, yrittäjä, kouluttaja ja mentaalivalmentaja, joka on sparrannut ja valmentanut menestyksellä niin työtekijöitä, yrittäjiä, urheilijoita kuin harrastajiakin eri lajeissa parempiin suorituksiin.

Lisäksi palvelujohtaja Jaana Rantanen ja asiantuntija Miia Fohlin Tekesistä kertoo aamupäivän aluksi innovatiivisille yrityksille tarjolla olevista julkisista rahoitusvaihtoehdoista.

Tilaisuus on suunnattu kaikille itsensä kehittämisestä ja kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta voi kehittää kansainvälistä liiketoimintaa.

Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella Tekesin rahoituksen asiantuntijan kanssa, joka on päivässä läsnä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan.

Olethan nopea - paikkoja on rajallinen määrä!

Vastaavan sisältöinen tilaisuus järjestetään myös 9.11. Oulussa.


Anne Talvitie
on tuotekehittäjä, yrittäjä ja kouluttava valmentaja. Anne tekee pitkäjänteistä työtä yritysten ja yhteisöjen kanssa. Palkitseva työ, asennemuutokset ja osaamisen tunnistaminen ovat teemoja, joiden parissa Anne työskentelee tällä hetkellä. Hän mallittaa myös eri alojen yritysten ammattilaisia. Mallittamisella saadaan näkyväksi miten ihminen toimii kun hän onnistuu tehtävässään. Anne selvittää, miten mallitettua taitoa voidaan siirtää eteenpäin toiselle. Annella on aina tavoitteena saada ihminen kokemaan, että hänellä itsellään on valta ja keinot vaikuttaa miten hän arjessaan viihtyy. Hyvää elämää joka päivä. Omaa osaamistaan Anne jakaa urheilu- ja työyhteisövalmentajille Mental Sport Valmentajakoulutuksen ja Mental Managementkoulutuksen avulla. Mentaalivalmennus urheilun parissa työllistää Annea paljon. Hänelle on kehittynyt kyky päästä nopeasti ongelman ytimeen ja löytää ratkaisut tilanteisiin.

”Yksin pääsee oikeaan suuntaan askeleen, mutta hyvällä porukalla ollaan saatu paljon aikaiseksi. Jos osaat tehdä yhteistyötä, on koko maailma tarjolla.”

"Yrittäjien ja urheilijoiden valmennuksessa on paljon yhtäläisyyksiä, mutta moni asia on toisin. Yrittäjät ovat samaan aikaan sekä yksilö- että joukkuepelaajia."

 
8:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9:00 Tervetuloa, Tekes yritysten rahoittajana
palvelujohtaja Jaana Rantanen ja asiantuntija Miia Fohlin, Tekes
9:20 Miten vahvuus kasvuyrittäjänä rakentuu?
Mentaalivalmentaja Anne Talvitie, Kouluttamo Ky
• Miten valmennan itseni menestymään yrittäjänä?
• Mitä haluan kasvuyrittäjänä? Olenko valmis muutoksiin?
• Miten hyödynnän voimavarojani? Mikä minua motivoi?
• Miten kuuntelen? Mitä asiakas oikeasti sanoo ja mitä hän tarkoittaa?
11:00 Omakustanteinen lounas
12:00 Miten valmennan itseäni tekemään oikeita asioita oikeaan aikaan?
• Miten rakennan uuden tavan toimia?
• Miten kehitän päätöksentekotaitoa ja reaktioaikaa?
• Onko minusta ottamaan vahvoja askeleita?
• Miten muutan visiot tekemiseksi?
15:00 Päivä päättyy

Webcast: Tilaisuutta on mahdollista seurata myös webcast-lähetyksen kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita tuletko tilaisuuteen paikan päälle vai seuraatko webcast-lähetystä. Linkin lähetämme ennen tilaisuutta sähköpostiisi. Aamupäivän osuutta voi seurata webcastingin välityksellä.