Ilmoittautuminen

Innovation Thursday - Ohjelmistokehityksen ABC startupin näkökulmasta


Aika: 24.11.2016 klo 8:30-11:00 (Ennalta varatut asiantuntijatapaamiset klo 12:00-16:00)

Paikka: Kilta-sali (Lapinrinne 1, 00180 Helsinki)


Tekesin ja ELY-keskuksen järjestämän marraskuun Innovation Thursdayn teemana on, miten startup-yritys voi hyviä käytäntöjä, ketterää ohjelmistokehitystä ja –alustoja hyödyntämällä kehittää ensimmäisen toiminnallisen sovellusversion (Minimum Viable Product, MVP). Lisäksi saadaan käytännön vinkkejä mm. mistä löydetään alan erityisosaajia ja miten yrittäjän asiakasymmärrys liittyy organisaatioihin.

Aamupäivän aloittaa asiantuntija Pekka Rantala Tekesistä kertomalla lyhyesti siitä, miten startup-yritys saa rahoitusta alkuvaiheen pilotointiin ja kaupallisten edellytysten selvittämiseen.

CEO Jesse Peurala Fraktiosta antaa vinkkejä asiakaskeskeisen organisaation luomiseen ja mekanismeja, millä koko organisaatio saadaan aidosti uuden hankkeen taakse.

CTO Mikael Puittinen SC5 Onlinesta kertoo digitalisaation menestysresepteistä, pilviteknologioista ja käytännön koneoppimisen sovellutuksista yritysten liiketoiminnassa.

Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen aamupäivän puhujien

  • Pekka Rantalan (Tekesin startup-rahoitus)
  • Jesse Peuralan (MVP, modernit web-tekniikat, verkkopalvelut ideasta eteenpäin) TAI
  • Mikael Puittisen (MVP, modernit web-tekniikat, älykkäät pilvialustat ja –palvelut) kanssa.

Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova.

Tilaisuus on suunnattu kaikille ketterästä ohjelmistokehittämisestä, kokeilusta ja kasvusta kiinnostuneille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan.

Tervetuloa!

 

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt, otathan yhteyttä:
businessfinlandevents@mestudio.fi.