Matkailupalveluiden kehittäminen -teemaklinikka


Aika: 26.8.2016 klo 9-11:30 (Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset klo 12:05-14:30)

Paikka: Pyhätunturi Luontokeskus Naava (Luontotie 1, 98530 Pyhätunturi)


Tekes / ELY-keskus järjestää Matkailupalveluiden kehittäminen -teemaklinikan Pyhätunturin Luontokeskus Naavassa perjantaina 26.8.2016.

Aamupäivän aloittaa Tekesin / ELY-keskuksen asiantuntija Risto Lustila, joka kertoo Tekesin Tempo-rahoituksesta ja tämän jälkeen kuulemme yrityscasena puheenvuoron Harriniva Hotels & Safarisilta.

Futureworks Oy:n perustajaosakas, kolumnisti, puhuja ja pitkänlinjan organisaatiokehityksen ammattilainen Petri Rajaniemi tuo puheenvuorossaan esille matkailupalveluiden sisällön kehittämisen näkökulmaa, kuinka voidaan erottua kilpailijoista, saada näkyvyyttä ja parantaa kannattavuutta.

Päivän päätteeksi on mahdollista varata henkilökohtainen tapaaminen Petri Rajaniemen, Futureworks Oy, kanssa. Asiakkaat tapaamisiin valitaan ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen tapaamiseen on sitova.

Voit myös ilman ajanvarausta keskustella Tekesin/ELY-keskuksen ja Pohjoisimman Lapin Leaderin asiantuntijoiden kanssa.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Se on suunnattu kaikille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita yrityksen kehittämisestä, erityisesti matkailun palveluiden kehittämisestä kiinnostuneille yrittäjille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.
 
9:00 Ilmoittautuminen ja aamukahvi
9:30 Tekesin Tempo-rahoitus
Asiantuntija Risto Lustila, Tekes/ELY-keskus
9:45 Yrityscase
Harriniva Hotels & Safaris
10:15 Matkailupalveluiden kehittäminen
Petri Rajaniemi, Futureworks Oy
11:30 Tilaisuus päättyy
12:05 Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset alkavat
14:30 Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset päättyvät