Twitter

Myötäintoa johtamiseen


Aika: 9.9.2016 klo 8:30-13:00

Paikka: Finlandia-talo (Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki)


Alkusyksyn virkistävimmässä seminaarissa keskustellaan siitä, miten myötäinto ja innostus uudistavat suomalaista työelämää. Tekesin CoPassion ja Leading Passion -hankkeet tuovat tutkijansa ja taustaryhmänsä 9.9. Finlandia-talolle “Myötäintoa johtamiseen” -tapahtumaan. Tule mukaan keskustelemaan siitä, miksi myötäinto ja innostuksen johtaminen ovat uuden työn kovinta ydintä.

Tilaisuus antaa osallistujille mahdollisuuden keskustella ja nostaa esiin niitä teemoja ja ajatuksia, joita itse tuntee tärkeäksi johtamiseen liittyen. Aamupäivän aikana osallistujilla on useita mahdollisuuksia vuorovaikutteiseen keskusteluun, osin virtuaalisia kanavia hyödyntäen.

Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuutta on mahdollisuus seurata myös webcast-lähetyksen välityksellä, mikä ei vaadi tilaisuuteen rekisteröitymistä. Linkin webcast-lähetykseen löydät ohjelman yläpuolelta.

Tilaisuutta voi myös seurata ELY-keskuksissa. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, millä paikkakunnalla osallistut mukaan. Alla ovat paikkakuntakohtaiset osoitteet. ELY-keskuksien tilaisuudet järjestetään mikäli ilmoittautumisia on vähintään 5 henkilöä/paikkakunta.

Helsinki - Valitettavasti tilaisuus on täynnä
Finlandia-talo
Mannerheimintie 13 e

Jyväskylä
Keski-Suomen ELY-keskus
Cygnaeuksenkatu 1

Rovaniemi
Lapin ELY-keskus
Hallituskatu 3 B

Kajaani
Kainuun ELY-keskus
Kalliokatu 4

 

Tapahtuman twiitit: