Teemaklinikka - Miten suomalaisista ideoista tehdään menestystarinoita?


Aika: 13.12.2017 klo 8:30-12:30 (Ennalta varatut asiantuntijatapaamiset klo 13.30-16.30)

Paikka: Cumulus City Koskikatu (Koskikatu 5, 33100 Tampere)


Tekesin teemaklinikan aiheena on, miten selkeä esityksen rakenne, tarinat ja esiintymistaidot toimivat kasvuyrittäjän työkaluina kansainvälisissä myynti- ja rahoitustilanteissa. Valmentaja antavaa vinkkejä palvelu-, tuote- ja yritysidean kiteyttämiseen.

Esiintymisvalmentaja Elsa Ervasti, Ervasti Consulting Oy, kertoo mikä tekee yritysesityksestä kiinnostavan, missä järjestyksessä asiat kannattaa esittää, jotta ne ovat helposti ymmärrettävissä ja tukevat tarinankerrontaa. Elsa antaa myös neuvoja vuorovaikutuksen parantamiseen myyntitilanteessa sekä kertoo, miten vuorovaikutus syventää asiakassuhteita ja auttaa rakentamaan lisäarvoa yritykselle pitkällä tähtäimellä.

Iltapäivälle on mahdollista varata 30 minuutin yksilövalmennus, one to one-meeting, jossa Elsa auttaa kiteyttämään myyntipitchin englanniksi tai suomeksi. Valmennettava saa vinkkejä pitchin rakenteeseen ja ydinviestin esittämiseen. Valmentajat auttavat esiintymisessä ja antavat palautetta myyntipuheesta. Ydinviestin ja tarinan uudelleen muotoilu tapahtuu vuorovaikutuksessa valmentajan kanssa. Esiintymistä ohjataan johdonmukaiseksi, jolloin se herättää kuulijan mielenkiinnon ja toimii vakuuttavana myyntipuheena.

Asiakkaat valitaan yksilövalmennukseen ilmoittautumisen yhteydessä tehtävän kirjallisen pitchauksen perusteella. Lisätietoa asiantuntijatapaamisten ajanvarauksesta toimitetaan henkilökohtaisesti kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautuminen henkilökohtaiseen yksilövalmennukseen on sitova.

Voit keskustella Tekesin asiantuntijan kanssa ilman ajanvarausta.

Tilaisuus on maksuton ja se on suunnattu erityisesti startup-yrityksille sekä niille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta haluaa lähteä kehittämään liiketoimintaa.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi. Paikkoja rajoitetusti.

Esimerkkivideot täältä.Elsa Ervasti, Ervasti Coaching, Ervasti Consulting Oy

Elsa antaa esiintymistaidon valmennusta startup-yrityksille. Elsa Ervastilla on monen vuoden kokemus esiintymistaitojen valmentamisesta sekä esitysten valmistamisesta. 
Hän haluaa saada ihmisistä esiin intohimon, persoonallisen äänen ja haastaa tiedostamaan esiintymiseen liittyvät tunteet.

Elsa ottaa huomioon esiintymisen eri osa-alueet äänenkäytöstä tiedostavaan kehonkielen käyttöön.
 
8:30

Ilmoittautuminen ja aamukahvi  
9.00 Tekesin puheenvuoro
Palvelujohtaja Jaana Rantanen, Tekes
9.10 Miten suomalaiset ideat myydään hyvän tarinankerronnan, esiintymisen ja selkeän myyntipuheen avulla?
Elsa Ervasti, Ervasti Consulting Oy
Miten suomalaiset ideat myydään hyvän tarinankerronnan, esiintymisen ja selkeän myyntipuheen avulla? Miten suomalainen tarinankerronta, esiintymistaidot ja selkeä yritysesitys toimivat kasvuyrittäjän työkaluina kansainvälisissä myyntiprosesseissa. Valmentajat antavat vinkkejä palvelu-, tuote-, tai yritysidean kiteyttämiseen.
11.00 Workshop osuus alkaa
12.30 Tilaisuus päättyy / Workshop osuus päättyy
Lounas omakustanteisesti
13.30 Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset/yksilövalmennukset alkavat
16.30 Ennakkoon varatut asiantuntijatapaamiset/yksilövalmennukset päättyvät