Team Finland Health -matka Bostoniin ja Kaliforniaan


Aika: 29.9.-9.10.2015

Paikka: Boston ja Kalifornia


Kiinnostavatko USA:n markkinat tai onko yrityksesi etabloitumassa USA:han? Haetko amerikkalaisia kehitys- ja bisneskumppaneita? Haetko kasvupääomaa?

Team Finland järjestää Bostoniin 29.9.‒2.10. ja Kaliforniaan 3.‒9.10. suuntautuvan matkan terveys- ja hyvinvointialan kansainväliseen kasvuun tähtääville yrityksille.

Matkalla perehdytään Bostonin ja Kalifornian terveys- ja hyvinvointialan yrityskiihdyttämöihin, rahoitus- ja verkostoitumismahdollisuuksiin ja pilotointiympäristöihin, sekä järjestetään yritysvierailuja ja verkottumistilaisuuksia. Luvassa on mahdollisuuksia esittäytyä pitchaustilaisuuksissa ja saada tietoa suomalaisten bisnesmahdollisuuksista USA:n markkinoilla. Kaliforniassa pääkohteena on Health 2.0 -konferenssi, jossa on mm. Team Finland -ständi ja verkottumistilaisuuksia.

Osallistua voi joko Bostonin tai Kalifornian osuuteen tai kumpaankin. Matkalle osallistujat vastaavat itse kustannuksistaan sekä matka- ja majoitusvarauksistaan.

Kaliforniassa on lisäksi mahdollisuus osallistua kahteen muuhun alan konferenssiin:
Transforming Medicine Evidence Driven mHealth, 30.9.-2.10., San Diego
Body Computing Conference, 9.10.2015, Los Angeles

Team Finland rakentaa suomalaisten verkottumistoiveita mahdollisimman hyvin vastaavan matkaohjelman. Huomioimme myös amerikkalaisten toiveet heille välitettävistä kontakteista. Tapaamisilla voi olla henkilömäärään tai osallistujien profiiliin liittyviä rajoituksia. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia, myös Team Finlandista riippumattomista syistä.
 
Jokainen osallistuja vastaa omista matkajärjestelyistään, mukaan lukien konferenssien ilmoittautumismaksut. Team Finland ei peri osallistumismaksua matkaohjelman tapaamisista tai vierailuista. Team Finland kuitenkin perii 200 euron järjestelykustannuksen 1.9. jälkeen tehdyistä peruutuksista.
 
Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Asiantuntija Kari Ruutu
kari.ruutu@tekes.fi
puh. 029 50 55733

Asiantuntija Harri Ojansuu
harri.ojansuu@tekes.fi
puh. 029 50 22635

Asiantuntija Teppo Tuomikoski
teppo.tuomikoski@tekes.fi
puh. 029 50 55749


Tapahtumat:

27.8. Pitchauskoulutus

11.9. Markkinoille mars - mutta kuinka?


29.9.-9.10. Team Finland Health -matka Bostoniin ja Kaliforniaan
 
Lataa tilaisuuden matkaohjelma.


Osallistujakatalogin löydät täältä.

Lue kuulumisia matkalta.

https://tapahtumat.tekes.fi/uploads/5e9f9645/Twitter_Health_20_-8760.png