Ilmoittautuminen

Teemaklinikka – Miten kehityn kasvuyrittäjänä?


Aika: 9.11.2017 klo 8:30-15:00

Paikka: Original Sokos Hotel Arina 4. krs, kokoustila Valkea (Kauppakeskus Valkea, Isokatu 25, 90100 Oulu)


Tekesin järjestämä Miten kehityn kasvuyrittäjänä? –tilaisuus tarjoaa valmennusta yrittäjille, joiden tavoitteena on saada yrityksensä kasvu-uralle. Päivän aikana pohditaan kasvuyrittäjän tarvitsemia ominaisuuksia ja valmentautumista muuttuviin tilanteisiin, toimintaan vaikuttavia motivaatiotekijöitä sekä vuorovaikutustaitoja. Ohjelmassa huomioidaan osallistujien tarpeita ja annetaan konkreettisia työkaluja itsensä kehittämiseen.

Valmentajana toimii Anne Talvitie Kouluttamo Ky:stä, jolla on vahva kokemus liiketoiminnan vaatimuksista yrittäjälle. Anne on tuotekehittäjä, yrittäjä, kouluttaja ja mentaalivalmentaja, joka on sparrannut ja valmentanut menestyksellä niin työtekijöitä, yrittäjiä, urheilijoita kuin harrastajiakin eri lajeissa parempiin suorituksiin.

Lisäksi palvelujohtaja Jaana Rantanen Tekesistä kertoo aamupäivän aluksi innovatiivisille yrityksille tarjolla olevista julkisista rahoitusvaihtoehdoista.

Tilaisuus on suunnattu kaikille itsensä kehittämisestä ja kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneille, joilla on mielessään hyvä idea tai keksintö, josta voi kehittää kansainvälistä liiketoimintaa.

Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella Tekesin rahoituksen asiantuntijan kanssa, joka on päivässä läsnä.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Voit vinkata tilaisuudesta myös kollegalle, ystävälle tai asiakkaallesi.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan. Huom! Tapahtumaa on mahdollista seurata myös webcastingin kautta.

Olethan nopea - paikkoja on rajallinen määrä!

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästäMentaalivalmentaja Anne Talvitie

Anne on tuotekehittäjä, yrittäjä ja kouluttava valmentaja. Anne tekee pitkäjänteistä työtä yritysten ja yhteisöjen kanssa.

Palkitseva työ, asennemuutokset ja osaamisen tunnistaminen ovat teemoja, joiden parissa Anne työskentelee tällä hetkellä.  

Hän mallittaa myös eri alojen yritysten ammattilaisia. Mallittamisella saadaan näkyväksi miten ihminen toimii kun hän onnistuu tehtävässään. 

Anne selvittää, miten mallitettua taitoa voidaan siirtää eteenpäin toiselle. 

Annella on aina tavoitteena saada ihminen kokemaan, että hänellä itsellään on valta ja keinot vaikuttaa miten hän arjessaan viihtyy.

Hyvää elämää joka päivä. Omaa osaamistaan Anne jakaa urheilu- ja työyhteisövalmentajille Mental Sport Valmentajakoulutuksen ja

Mental Management -koulutuksen avulla. Mentaalivalmennus urheilun parissa työllistää Annea paljon. Hänelle on kehittynyt kyky

päästä nopeasti ongelman ytimeen ja löytää ratkaisut tilanteisiin.

 
"Yksin pääsee oikeaan suuntaan askeleen, mutta hyvällä porukalla on saatu paljon aikaiseksi. Jos osaat tehdä yhteistyötä, on koko maailma tarjolla." 

"Yrittäjien ja urheilijoiden valmennuksessa on paljon yhtäläisyyksiä, mutta moni asia on toisin. Yrittäjät ovat samaan aikaan se yksilö- että joukkuepelaajia."

 

 

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt, otathan yhteyttä:
businessfinlandevents@mestudio.fi.